Personlig beretning

Jeg er en 16-årig pige, som har oplevet to seksuelle overgreb før.

Første gang var min halvbror på besøg. Han spillede PlayStation på mit værelse, og jeg gik ind og lagde mig ind ved siden af ham for at iagttage spillet. Han gled pludselig sin hånd ned i mine bukser, og jeg forstod ikke, hvad han lavede. Han begyndte bare at røre mig dernede. Bagefter blottede han sig for mig og begynde at onanere. Jeg stolede på ham, kun fordi han var min bror, men jeg forstod ikke konsekvenserne. Jeg var ca. 9 år.

Anden gang var jeg hos min veninde, og jeg skulle sove på en madras på gulvet på hendes værelse. Hendes værelse var det eneste med et tv, så hendes bror var der ofte og spillede X-boks. Jeg vågnede op til hans hånd røre mig dernede udenpå mine bukser. Han sad lige foran min madras foran tv’et. Han vendte sig bare hurtigt om, da jeg vågnede, og lod som absolut ingenting. Jeg kunne ikke reagere og følte mig utroligt krænket. Jeg lod som ingenting. Jeg var 11 år. For nogle uger siden fandt jeg ud af, han havde gjort lignende ting mod samme veninde – altså hans søster.

#AldrigDinSkyld